Hermanni Vuorisalo

Hermanni Vuorisalo

Hermanni Vuorisalo

Hermanni Vuorisalo - SÖÖR ja DAAM. Puiset rusetit ja korut

Hei ystävä,

Nimeni on Hermanni Vuorisalo ja olen suomalainen muotoilija. Jo valmistumiseni jälkeen haaveilin omasta tuotemallistosta, jolla voisin edustaa arvojani. Selkeän idean puuttuminen ja työelämä ajoivat minut tutkimaan muotoilua eri osa-alueilta, kuten aineettomien arvojen suunnittelusta.

Päädyin tekemään töitä yrittäjänä, joka tarjoaa muotoilupalveluita yrityksille. Näin kuitenkin omat vahvuuteni kädentaitajana, fyysisten esineiden rakentajana ja suunnittelijana.

Vuosia myöhemmin kesällä 2016 syntyi idea ruseteista, kun syntymästäni tuli kuluneeksi 30 vuotta. Juhlan kunniaksi suunnittelin oman tuotteen. Idean jalostus karkasi käsistä jo alkuvaiheessa. Halusin sisällyttää sunnittelussa edustamani arvot luonnollisuudesta, käsityöstä ja suomalaisuudesta. Tuotteen inspriraationa olivat muuan muassa ystävät ja perhe. Onnistumiseen tarvittiin vähän onnea ja oikeita ihmisiä, joiden avulla ideani tuotanto mahdollistui Suomessa.

Lopulta kiertotalouden periaatteet saivat minut viemään tuotteeni vielä pidemmälle.
Ja niin syntyivät myös korut.

Ruseteista ja korvakoruista tuli pitkän ja hartaan tuotekehityksen jälkeen äärimmäisen laadukkaita, yksilöllisiä ja hyvän etiikan omaavia tuotteita.

Nyt haluan tuoda sinulle saman tunteen ainutlaatuisuudesta ja kotimaisista tuotteista, joita voi ylpeänä kantaa. Jonka arvoja voi tunnustaa käsi sydämellä.

Kiitos kaikille, jotka ovat olleet auttamassa minua prosessin eri vaiheissa ja tukeneet valitsemallani polulla Rusetöörinä. Olen omistanut tuotteet perheelleni ja ystävilleni.

Erityiskiitos Suomalaiselle Markku-liitto ry:lle Söör-nimen käyttöluvasta.


Kiitos,
Hermanni Vuorisalo